Állásajánlataink: Élőerős őrzés

Tömörítő

Jelentkezési határidő: 2021-08-19

Munkavégzés helye: Heves megye

CRITERION Biztonsági Szolgáltatások Zrt. Tömörítő munkakörbe munkatársat keres Hatvanban Miért valljuk, hogy mi vagyunk a legjobbak? Nem csak azért, mert piacvezető nagyvállalatként 30 éve vagyunk jelen a magyarországi piacon, hanem mert tevékenységünknek jelentős szerepe van a hazai gazdasági és társadalmi élet biztonságos fenntartásában. Hisszük, hogy nincs elérhetetlen, képesek vagyunk a fejlődésre, és a nehézségek legyőzésével tudjuk igazán megmutatni mi is az a CRITERION.

Udvaros takarító

Jelentkezési határidő: 2021-08-19

Munkavégzés helye: Heves megye

CRITERION Biztonsági Szolgáltatások Zrt. Udvaros takarító munkakörbe munkatársat keres Hatvanban Miért valljuk, hogy mi vagyunk a legjobbak? Nem csak azért, mert piacvezető nagyvállalatként 30 éve vagyunk jelen a magyarországi piacon, hanem mert tevékenységünknek jelentős szerepe van a hazai gazdasági és társadalmi élet biztonságos fenntartásában. Hisszük, hogy nincs elérhetetlen, képesek vagyunk a fejlődésre, és a nehézségek legyőzésével tudjuk igazán megmutatni mi is az a CRITERION.

Takarító

Jelentkezési határidő: 2021-08-16

Munkavégzés helye: Heves megye

CRITERION Biztonsági Szolgáltatások Zrt. Takarító munkakörbe munkatársat keres Hatvani munkavégzésre Miért valljuk, hogy mi vagyunk a legjobbak? Nem csak azért, mert piacvezető nagyvállalatként 30 éve vagyunk jelen a magyarországi piacon, hanem mert tevékenységünknek jelentős szerepe van a hazai gazdasági és társadalmi élet biztonságos fenntartásában. Hisszük, hogy nincs elérhetetlen, képesek vagyunk a fejlődésre, és a nehézségek legyőzésével tudjuk igazán megmutatni mi is az a CRITERION.

Személy- és vagyonőr-Üllő

Jelentkezési határidő: 2021-08-15

Munkavégzés helye: Pest megye

A CRITERION cégcsoport (G4S jogutódja) több mint 30 éves szakmai tapasztalat birtokában a magyarországi készpénzlogisztikai és vagyonvédelmi szolgáltatói piac meghatározó szereplője. Ha úgy érzed, szívesen erősítenéd csapatunkat, jelentkezz hozzánk!