Rólunk

Cégtörténet

Cégünk hazai története a ’90-es évek elejére nyúlik vissza, mikor Group 4 Securitas néven, a Magyarországra érkező multinacionális vállalatok biztonsági szolgáltatásait láttuk el. Azóta, az elmúlt 28 évben társaságunk több akvizíción és névváltoztatáson esett át.

Mérföldkőnek tekinthető, hogy 1998-ban a Group 4 Securitas megvásárolta az OTP Bank tulajdonában lévő Bank Security Rt. 100%-os részvénycsomagját, létrehozva ezzel Közép-Európa és Magyarország legnagyobb és legfejlettebb vagyonvédelmi vállalkozását.

Ezt követően, a 2000-es években, további akvizíciókra került sor. Társaságunk része lett a biztonságtechnikai rendszerekkel foglalkozó Megamicro Rt., a távfelügyeleti szolgáltatások terén élen járó Matávőr Rt., a beléptető rendszerekben jártas Microraab Rt. továbbá a tűzvédelmi és gyengeáramú rendszerek specialistájaként számon tartott Meldetechnik Kft.

2009-ben a cégcsoporthoz tartozó vállalatok - úgymint G4S Készpénzlogisztikai Kft., G4S Biztonsági Szolgáltatások Zrt. és G4S Biztonságtechnikai Zrt. – tevékenységeinek összehangolására és támogatására megalakult a G4S Holding Kft. 

Szervezeti struktúrát tekintve jelenleg is ebben a formában szolgáltatunk partnereinknek.

 

Cégfilozófia

A CRITERION cégcsoport 2018. március 8-tól,a G4S cégcsoport jogutódjaként, továbbra is a magyarországi készpénzlogisztikai és vagyonvédelmi szolgáltatói piac meghatározó szereplőjeként működik tovább. Változatlan működési struktúrával, értékekkel és menedzsmenttel biztosítjuk minden partnerünk részére a folytonosságot és a kiszámíthatóságot.

Hisszük, hogy tevékenységünknek jelentős szerepe van a hazai gazdasági és társadalmi élet biztonságos fenntartásában. Az immáron 100%-os hazai tulajdonban lévő CRITERION csoport olyan szolgáltatások biztosítása mellett elkötelezett vállalkozás, melynek során ügyfeleink, illetve ügyfeleink értékeinek megóvása az elsődleges szempont. Legfőbb feladatunk, hogy partnereink bizalmát és ezáltal a ránk bízott értékeket felelősségteljesen és biztonságosan kezeljük.

Szem előtt tartva, hogy megrendelőink számára saját üzleti tevékenységük sikeressége az elsődleges, legfőbb ambíciónk támogatni őket ebben. Hivatásunk, hogy több mint 2200 kollégánkkal, az ország egész területén olyan magas minőségű készpénzlogisztikai és vagyonvédelmi megoldásokat nyújtó partner legyünk, melynek során megbízóink a saját üzleti tevékenységükre koncentrálhatnak.

Munkánk során a korábbi évtizedekben megszerzett széles körű nemzetközi tapasztalatot és szemléletmódot, valamint a 25 éves hazai jelenlét tanulságait optimális mértékben felhasználva alkalmazzuk. Ezeket a működési, oktatási, vezetési elveket használjuk és fejlesztjük mindennapjaink során, legyen szó pénzintézetekkel, ipari objektumokkal, diplomáciai testületekkel vagy kiskereskedelemmel kapcsolatos készpénzlogisztikai vagy vagyonvédelmi szolgáltatásról.

Kollégáink számára hiteles munkaadó, vevőink számára szakértő partner,  beszállítóink számára tisztességes vevő kívánunk lenni, melyeknek mindenkor az őszinte és átlátható együttműködés az alapja.

Széleskörű humán erőforrás felhasználásunkra való tekintettel kiemelt fontosságot szentelünk munkavállalóink elégedettségének, elősegítve ezzel minőségi munkavégzésüket. Munkáltatóként igyekszünk folyamatos extra szolgáltatásokban részesíteni a nálunk dolgozókat. Számos béren kívüli juttatás mellett, váratlan és nehéz élethelyzetekben is anyagi támaszai vagyunk kollégáinknak.  A közvetlen anyagi források biztosításán felül, évről évre, lehetőséget adunk munkatársaink gyermekeinek a szervezett és díjmentes nyaralásra, nyári napközire és a családi napok jóvoltából a felhőtlen szórakozásra. 

Megbízóinkkal együttműködve, a fejlesztendő területek felismerésével, folyamatos innovációval, illetve szolgáltatásaink magas hozzáadott értékével kívánjuk elérni vagy akár túlszárnyalni vevőink követelményeit. Célunk olyan hosszú távú üzleti partnerség kialakítása, melynek során partnereink minden körülmények között számíthatnak ránk.

Büszkén állíthatjuk, hogy partnereink jelentős részével az együttműködésünk évtizedes múltra tekint vissza, s hisszük, hogy mindez kiváló szakértelmünknek köszönhető.